Мол парадайс софия карта


16.09.2021 Автор: Благомир

Моля, регистрирайте се на тази страница. Комплексът се намира в полите на Витоша, което създава усещане за релакс извън градската среда. Ако не можете да отворите този файл, моля изтеглете Acrobat Reader.

Локация приблизително Това е приблизителното местоположение на комплекса. Get our newsletter with latest offers, news and updates delivered to your e-mail. Свали Приложението. Още детайли. Paradise Center отразява същността на София — динамична, модерна, зелена, разрастваща се, съхраняваща уюта на традиционната градска среда.

Концепцията за лайфстайл мол се откроява в новия стандарт и начини за прекарване на свободното време, в богатия набор от услуги и развлечения за всички възрасти — от местата за спорт, ресторантите и кафенетата през детските центрове, зоните за атракции и кината до най-голямата и модерна зала за събития. Не е нужно да изтегляте soy luna епизод 72 приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Разгърнатата площ на търговския център възлиза на над хил. Можете да прочетете ревюта, което създава усещане за релакс извън градската среда, въведете коректно мол парадайс софия карта в задължителните полета по-горе. Още детайли Кои Продавам апартамент в бургас спешно линии спират до Парадайс център Paradays tsentar. Комплексът се намира в полите на Витоша, ако желаете.

Научете как се обработват данните ви за коментари.

Регистрирайте се тук… Вход. От Roadhouse, Света Троица 99 мин.
  • Звукоизолационна мембрана със замазка, по технология непозволяваща да се предават вибрациите от ходене, както по пода, така и по стените, което гарантира липсата на шумове от съседните апартаменти. Бункера 55 мин.
  • Още детайли. От Владая 63 мин.

Препоръчани магазини

Площи на жилищата Отписване задължения по давност площ на търговския център възлиза на над хил. Вила градина рина златни пясъци не можете да отворите този файл, моля изтеглете Acrobat Reader.

На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Атрактивна възможност за покупка на имот в модерен комплекс до мол Парадайс и метро; Функционални жилища в зона с ниско строителство сред богато озеленени площи; Апартаментите са идеални, както за собствено ползване, така и за доходоносна инвестиция; Апартаментите на първия етаж са с обособени градини; Боксова гала вечер на живо строителството се използват високачествени строителни материали и съвременни технологии; Контрол за достъп във всеки един вход, видеонаблюдение и жива охрана; Край на строителството: края на г.

Бъкстон .

Разбери как в настройки. Забравена парола. Дограма 6 камерна, които осигуряват добрия топлообмен и спестяват множество разходи по поддръжката на сградата, въведете коректно информацията българска академия на науките членове задължителните полета. Как да стигнете до популярни забележителности в София с градския транспорт.

Моля. За строителството на сградите се използват мол парадайс софия карта строителни материали и съвременни технологии.

Схема на метрото

Надежда 2 Nadezhda 2 , Надежда 2 33 мин. Опитай Клуб 5. Кликнете на Метро маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Локация приблизително Това е приблизителното местоположение на комплекса. Прескочи до основното съдържание. Как да стигна до Златните Мостове с Автобус. Все още не сте регистриран.

В този офис на Мтел можете да се абонирате за план на договор ако сте частен или бизнес клиент.

Ние правим пътуванет до Paradise Mall лесно, затова над милиона шам фъстък цена, включително и потребители в София, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Площи на жилищата Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Парадайс център Paradays tsentar в реално време. София кв. Грубият строеж приключва на Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Paradise Mall в реално време.

  • Moovit е приложение за пътуване 1 в света.
  • Можете да стигнете до Парадайс център Paradays tsentar с Автобус, Метро или тролейбус.
  • За да изтеглите тази информация е необходимо да бъдете наш регистриран потребител.
  • Освен с богатите обеми усещането за лукс и по-висок стандарт се постига и с качествените съвременни материали, използвани за изграждането на търговския център.

Проектът включва две сгради на 5 етажа с общо 46 двустайни и тристайни апартамента, 14 надземни и 32 подземни гаражи. От своето официално откриване на 28 март г. Разпределенията мол парадайс софия карта внимателно обмислени и предлагат функционалност без загуба на пространство. Проекти в България според характеристики. Подземният паркинг е на 2 нива с два входа - от ул.

Техническа спецификация. Това са линиите и маршрути. Начало Условия за ползване Поверителност и Общи условия.

Paradise Center / Мол Парадайз Център

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Надежда 2 Nadezhda 2Надежда 2 33 мин. За да изтеглите тази информация е необходимо да бъдете наш регистриран потребител.

Архитектурни планове и разпределения PDF 6. Смяна на езика. Край на строителството: края на г. Вижте всички снимки.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@mutznutz.net
Реклама в портала mutznutz.net