Сборник задачи по математика 7 клас просвета


20.09.2021 Автор: Албен

Виж повече. С помощта на интересни идеи се развиват съобразителността, творческото и логическото мислене на учениците.

Промо пакети. Коала прес Поръчай. Анубис Поръчай. Налично на склад — доставка между дни. Сборник задачи по математика за 7. Година на издаване

Сборник задачи по математика за 7 клас - задачи Раздел: 7-ми клас. Анубис Поръчай. Сборник задачи по математика за 7. Сподели Често задавани въпроси.

Да се съобрази с новата директива за електронните комуникации, ние трябва да поискаме за вашето съгласие да установите бисквитки. Тематичните цикли завършват с два варианта на контролен тест, които могат да послужат както за самостоятелен контрол и оценка от страна на учащите, така и за улесняване на методическата работа на преподавателите. Стойността на доставката е фиксирана на 4.

Учебници свързани с Сборник задачи по математика за 7 клас - 1820 задачи

Виж повече. За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите Javascript във вашия браузър. Просвета - Плюс Поръчай. Профилирана подготовка. Христоматия по Литература 4.

  • Version Originale pour la Bulgarie 2. Повечето от тях се появяват като части или подточки на по-сложните задачи от тип Б и В; - Задачи от тип Б, осигуряващи постигането на много добро и отлично овладяване на материала по предмета.
  • Разширено търсене. Виж повече.

Пържоли с мед и горчица за ЗИП 4,70 лв. Профилирана подготовка. Сборник задачи по математика за 7. Формат 17 x 24 см. Просвета - Плюс Поръчай. Христоматия по Литература 4. Описание Коментари Цени за доставка Сборникът е преработен в съответствие с актуалната учебна програма и предлага задачи, подредени тематично.

Учебници на фокус

Математика за 7. Преминете към края на галерията на изображенията. Раздел: 7-ми клас.

Най търсени 1. ISBN. Идеи за подарък. Промо пакети. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.

Литература за Tелефон: 22 47 78 Доставка. Разширено търсене.

Сборникът е преработен в съответствие с актуалната програма за учебната година! Математика за 7. Страници Просвета - Поръчай. С помощта на интересни идеи се развиват съобразителността, така и в избираемите и факултативните учебни часове.

Диференцирането на задачите в 3 групи по трудност дава възможност за успешно използване на сборника както в задължителните, творческото и логическото мислене на учениците. Идеи за подарък. Булвест Начало Контакти Помощ Вход Регистрация.

Разширено търсене.

Година на издаване Външно оценяване. Налично на склад — доставка между дни.

Промо пакети. Задачите са на ниво, подходящо за подготовка на математически олимпиади. Корица мека.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала mutznutz.net