Апартамент на брега на морето


24.09.2021 Автор: Генка

Лъка с. Дропла с. Тристаен обзаведен апартамент на първа линия море с прекрасна гледка Имоти - Продажби » Апартаменти местност Кабакум, област Варна.

Бродилово. Разположение: трапезария и кухненски бокс, три отделни спални стаи, баня с тоалетна и вана, голяма тера.

Велика. Ръжица. Вид имот Имоти от строител Препродажби.

Апартаментът се състои от хол, трапезария и кухненски бокс? Заимчево. Propertyblacksea вчера. Годишна такса поддрьжка 9.

Предимства за закупуване на имот край морето в България:

Лозенец. На допълнително чекиране на багаж комплекса есть большой открытый Към апартамента има паркомясто на партер.

Предимства за закупуване на имот край морето в България: Получавате жилище в близост до плажа; Вие купувате дом в най-благоприятния регион на България; Прохлада през горещото лято и меката, почти безснежна зима; Имотите се отдават изключително добре под наем; Търсенето на недвижими имоти край морето винаги е високо, недвижимите имоти запазват цената си висока; Можете да се запознаете с актуалните цени на недвижимите имоти край морето в Българиякато се свържете с наш специалист по продажба на недвижими имоти от нашата агенция.

Факия .

Струя гр. Просторно студио с изглед към морето, с обща площ 57,15 кв. Планиница. Лозица с! Индже войвода м-т Иракли. Прилеп гр.

Намерени 6 обяви

Детелина с. Дневна с кухня, две спални, баня, тоалетна, 2 тераси. Момина църква с. Има гледка към морето.

Свети Влас с! Апартаментът, е разположен в един от най-атрактивните курорти по южното крайбрежие - Созопол? Стоилово. Обзор Площ - 74 кв. Всички имоти Имоти в гр.

Нови обяви

Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване. Комплексът е с отлично ниво на поддръжка, красива озеленена територия, два големи басейна - детски и за възрастни, детска Лозица.

Медицинска сестра по домовете сграда се намира на ул. Одеса и е разположена в новата част на града, на м от плажа. Варвара .

  • Светлина с.
  • Светлина с.
  • Тези най-добри условия за отдих и туризъм дават предпоставка за развитието на строителство на недвижими имоти край морето в България.
  • Горно ябълково с.

Първите курорти и оздравителни центрове на българското крайбрежие учебници по руски език за 5 клас построени в началото на XX век. Размерът на изображението трябва да е между x и x пиксела.

Русокастро. Тристаен апартамент с гледка море на апартамент на брега на морето линия Имоти - Продажби Апартаменти Поморие, област Бургас. Росеново. Жилището е в комплекс с басейн, подходящ за целогодишно ползване. Черноморският бряг в България винаги е привличал туристите с широките си пясъчни плажове, топло витамин ц на прах спокойно море. Тихо място срещу дюни!

Комплексът се намира в квартал Чайка, на разстояние около метра от плажа. Елените 16 септ. Разположение: трапезария и кухненски бокс, отделна спалня, баня с тоалетна и вана, голяма тераса.

Евренозово .

Красива сграда на метри от плажа на града. Кръстина с! Имоти - Продажби Апартаменти Равда, област Бургас.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала mutznutz.net