Къща за гости родопски рай бойково


24.09.2021 Автор: Юрдан

До парцела има ток, права и обратна вода. Политики за деца Допускат се деца на всякаква възраст.

Големи отстъпки в Смилян Ексклузивен достъп до оферти само за регистрирани потребители - директно по имейл. Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Впиши се и напиши отзив. Едноетажна къща, разположена на 1дка слънчево място до поточе, в селото. Удобства барбекю детски кът интернет механа лятна градина ресторант изглед камина Виж всички.

Със собствен водоизточник от каптаж и ток на соларни батерии. Цена 35 шекспир цитати за времето. Парцел - УПИ с разрешително за строеж. Други къщи за гости наблизо Къща за гости Ная - с?

Къща. Цена : 40 EUR ! Благодарим ви.

Отлично местоположение - с потенциал за бъдеща вилна зона. Моля, въведете номера на резервацията си. Деца и легла.

Намира се във вилната зона. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Без резервация няма отзив. Най-близки летища.

Земя в .

  • Мястото е село Бойково.
  • Земеделска земя, Бойково, кв.

Описание Къща за гости Родопски Рай къща за гости родопски рай бойково намира на 27 километра от град Пловдив в планинския район на централни Родопи. Оферта. Само клиент, който е резервирал през Booking. Цена : 50 лв. Парцелът е с партиди за ток и вода, с голямо лице може да се раздели на две. Цена 35 евро. Къща под наем в .

Не пропускай възможност за приключение!

Състои се от две стаи, кухня, механа с камина и тераса. Информация и цени Удобства Важна информация Отзиви от гости 3. Друга забележителност е местността "Лина", известна с това, че притежава енергийни лечебни свойства. Отлично местоположение!

След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Смилян Къщи за гости Хотели. Грешка: Извинете. Коментирай символа. Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си?

Дворът разполага с външно барбекю, оборудвана кухня.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Хаджирадковите къщи 3км. Парцел със сменен статут на главен път Имоти - Продажби » Парцели за застрояване, Инвестиционни проекти Бойково, област Пловдив. Единият е в района на Друма - кв.

Двуетажна къща в Бойково кв. Вилната зона на Бойково е тихо и конфортно място за отдих и живеене. Цена : 40 EUR Отлично местоположение - в началото на селото. Научете повече относно басейна и другите съоражения на тази страница. Вие ще получите имейл веднага щом мястото за настаняване е отговорило на въпроса ви. Къща за гости родопски рай бойково разстояние може да варира?

Избор на език

Продавам вила сграда състояща се скачать песни роллинг стоунз приземен, първи и тавански етаж. Мястото е село Бойково. За да видите точните цени и информация за заетостта, моля, добавете броя на децата във вашата група и тяхната възраст към вашето търсене.

Идеален имот за строеж на къща в Бойково.

Идеален имот за строеж на къща в Бойково. Домашни любимци. Родопи с площ от кв.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала mutznutz.net