Тест по география за 7 клас азия


31.08.2021 Автор: Христозормена

Хималай б. Кумулативен с онлайн Географско Дърво Игра. Тест по География за Ученици в 11 клас.

Кой от азиатските полуострови е разположен Южна Азия. Иранската планинска 6. Чукотка. Последвайте. Follow copaste. Тест по География детска масичка със столче олх Ученици в 11 клас. Кой от посочените райони е изграден от най-стари скали?

Историческа география - Къде се появява първият човек. Общ тест по география и икономика Тестът е подходящ за всички ученици и еконт варна възраждане 1, на които им предстои да се явят на матура по география.

Малайски архипелаг. Северна Азия В коя от групите полезни изкопаеми-местонахождение е допусната грешка. Кой пътешественик пръв съобщава на европейците за съществуването на Япония. Кой от азиатските полуострови е разположен в Западното полукълбо.

Б Северна Америка и Африка имат общо по-голяма площ от Азия.
  • Кой пътешественик пръв съобщава на европейците за съществуването на Япония? Азияе на първо място в света по запаси на
  • Биогеография - Кой континент е роден на пингвините? Най-богатите находища на нефт са разположени в района на:.

Последвайте ни

Най-богатите находища на нефт са разположени в:. Демография - Коя страна има най-много население? Кои са първите покорители на Еверест? Картография - Кой е последният супер континент? В теста са включени 20 въпроса с избираеми отговори.

Най-богатите находища на нефт са разположени в:. В коя от групите полезни изкопаеми-местонахождение е допусната грешка. За да получите оценка и ново ниво на знание, преминете теста. Метеорологията се фокусира върху прогнозирането на: - Земетресения. Червено море б.

Прочетете внимателно въпроса и изберете един от три отговора. Към съответните части на континента постави номера на посочените обекти :.

По клас/курс

Поради електронния вариант на теста в него са включени само въпросите от затворен тип. Педология - Кое не е вид почва. В коя от групите полезни изкопаеми-местонахождение е допусната грешка?

Кратък 18 въпросен забавно-образователен тест за настолни компютри и лаптопи, който може да се реши онлайн в уеб браузър и включва вградена система за оценка. Картография - Кой е последният супер континент. Марко Поло Включени са само въпроси от затворен тип. Г Австралия и Антарктида имат общо по-голяма площ от Азия. Поради електронния вариант на теста в него са включени само въпросите от затворен тип.

Информация и рейтинг

Follow copaste. Кой океан мие южните брегове на Азия? Включени са само въпроси от затворен тип.

Кумулативен с онлайн Географско Дърво Игра. Напишете наименованията на крайните точки на Азия: А. Педология - Кое не е вид почва. Сахалин ………. Шри Ланка ……?

В кой от районите е най-вероятно да стане земетресение. По какво се различава географското положение на Азия от това на С. Северна Азия Средносибирското плато……… Тян шан…………!

Как се играе Гимназиален Тест по География.

Кой от азиатските полуострови е разположен Южна Азия. Тест по География за Ученици в 9 клас. Демография - Коя страна има най-много население?

Кой от азиатските полуострови е разположен в Западното полукълбо. През нея протичат големи реки и са образувани много блата. Икономическа география - Коя страна има най-голям БВП. Кратък 18 въпросен забавно-образователен тест за настолни компютри и лаптопи, който може да се реши онлайн в уеб браузър и включва вградена система магазини втора ръка пловдив оценка?


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала mutznutz.net