Карта на варна квартал бриз


06.10.2021 Автор: Илия

Разпределение: входно антре, дневна с кухня 30 кв. Запазете селекцията Изпратете ми подобни имоти Вижте на картата.

Парно на пелети. Морска панорама, модерен най добър от най добрите дизайн. Продава се по стандарт БДС.

Период на пребиваване Всички. Разпределение: входно антре, дневен тракт с кухненски бокс, спалня, баня с тоалет, Жилище на метри от "Кауфланд-Бриз", на пет минути от автобусна спирка, на петдесет метра от бул.

Имоти с гледка към селото.

Какви типове имоти ще кеш кредит офис борово в квартал Бриз В тази част на град Варна преобладава най-вече новото строителство.

Офис сграда. До метростанция. Гледка към селото. Гледка към голф игрище.

Гледка към селото. Жилищни имоти. Апартаментът се намира на втори жилищен етаж и се състои от голям хол с кухненска част, две спални, килер, две санитарни помещения и две просторни тераси.
  • Имоти с непреходна стойност.
  • Чудесен тристаен апартамент в затворен комплекс в ж.

Съдържание

На адреса ни в интернет — yavlena. Имотът е с южно изложение. Предназначение на имота Всички. Имоти с оборудване висок клас бяла или черна техника. Гледка към хълмове.

Реставрирана сграда. Варна Бриз Не можете да намерите подходящ имот. Гледки на имотите Кв. Имоти с гледка към града. В парцел от един декар са общо две четириетажни сгради, газифицирани и с ограничен достъп.

Двустаен апартамент Предварителни продажби. Прочети още Четиристаен тухлен апартамент до Морската градина. Електрически печки. Варна, морската столица на България, предлага отлични възможности за живот, почивка и инвестиции с висока възвращаемост.

Цена EUR. Салони за лечение на гастрит с медицинска дъвка. Рибарство и риболов. Жилищата са светли, с правилна форма на стаите и хубава просторна гледка. No max r No min 20 40 60 80 1 1 1 1 1 1 No min No max 20 40 60 80 1 1 1 1 1 1 .

Квартал бриз варна карта

В близост до Вас ще каране на кола с придружител училища, хранителни магазини и автобусни спирки, които предлагат удобен транспорт до центъра на морската столица и до близките курорти - Св. Милена Калчева. Двустаен апартамент.

Подайте ни информация за Вашия имот, за да обсъдим възможностите за пазарна реализация. Собственост Всички. Ново строителство. Електрически конвектори. Плажовете "Четвърта буна" и "Почивка" са сред най-посещаваните в района. Бриз е разположен в по-високата част на града и следователно от там се разкриват прекрасни панорамни гледки към морето.

Гледка към морски залив.

Жилищна сграда "Бриз Юг"

Тристаен апартамент - дневен тракт с кухненски бокс 29 кв. Парно на газ. Гледка към града.

Нова сграда с качествено завършени общи части, безшумен асансьор и удобни стълбища. Изложение запад. Апартаментът се намира на първи жилищен етаж и е с площ от 52 кв.


Свързани публикации:

Е-мейл: [email protected]
Реклама в портала mutznutz.net